Vacatures

Wij zijn de meest complete callcenter vacature website van Nederland, met alle callcenter vacatures op een rij. Continu op zoek naar nieuw talent voor callcenters voor Inbound bellen en Outbound bellen.

Op deze website kun je jou uiteenlopende callcenter vacature vinden op onze diverse callcenter locaties. Wij hebben callcenter vacatures voor studenten, beginners en ervaren callcenter medewerkers, zodat je altijd een callcenter baan vindt die bij jou past en op jouw gewenste niveau.

Op mijncallcentervacature.nl vind je uitsluitend vacatures rechtstreeks van de werkgever. Je kunt hier snel en makkelijk direct solliciteren.

Amsterdam | HBO | Callcenter vacatures, Fulltime vacatures | 32-40 uur

Voor de ‘Beste Mobiele Provider’, verkozen door de Consumentenbond, zijn wij op zoek naar Klantexperts Telecom. Voor dit online merk voor mobiele telecommunicatie met de hoogste NPS in Telecomland, zoeken wij uitbreiding. Kom jij werken binnen ons hechte en gezellige team en samen met ons iedere dag zorgen voor gelukkige klanten?

Capelle aan den IJssel | MBO | Callcenter vacatures, Fulltime vacatures, Parttime vacatures | 24-32 uur

VANAD Contact Centers is voor een wereldwijde telecomprovider op zoek naar parttime klantenservice medewerkers. In de functie van klantenservicemedewerker krijg je te maken met klantvragen met betrekking tot facturen, betalingen en overige vraagstukken. Daarnaast behoort ook het herberekenen van facturen tot jouw takenpakket. Het is van uiterst belang de klant tevreden te stellen door ze zo goed mogelijk te informeren. Ben jij een professioneel en zelfstandig callcenter talent, minimaal 24 uur per week beschikbaar en wil je vanuit huis werken? Dan ben jij bij VANAD Group op je plaats!

Rotterdam | MBO | Bijbaan vacatures, Callcenter vacatures, Fulltime vacatures, Klantenservice vacatures, Parttime vacatures | 24-32 uur

Ben jij een ervaren adviseur en binnen de Retail en zitten service en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Bezit jij het talent om van elke vorm van contact een beleving te maken en ben je bereid altijd een stap harder te lopen en je op te stellen als Personal shopper? Denk jij niet in termen als “klant” maar zie jij die klant als een “Gast”? Dan is deze functie precies wat jij zoekt!